Porodični popust 10% na sve stomatološke usluge!

O nama

Stomatološki centar Jovšić nalazi se u naselju Vidikovac, ulica Pilota Mihaila Petrovića 53v, opština Rakovica.

Naša stomatološka ordinacija koristi digitalne tehnologije i moderne materijale renomiranih proizvođača sa ciljem da Vašim zubima povratimo zdravlje, Vašem osmehu lepotu. Uvek smo u toku sa najsavremenijim trendovima u stomatologiji.

Savremena stomatologija se bazira na bezbolnom radu. Posetite nas i uverite se!

Usluge koje pruža naša stomatološka ordinacija:

 • besplatan pregled
 • preventiva
 • dečiji stomatolog
 • lečenje zuba
 • vađenje zuba
 • estetske bele plombe
 • beljenje zuba
 • keramičke krunice i mostovi
 • totalne, parcijalne klasične i parcijalne vizil proteze

PORODIČNI  POPUST  10%  NA  SVE  STOMATOLOŠKE  USLUGE!

Stojimo Vam na raspolaganju svakog radnog dana od 10h – 20h i subotom od 10h do 16h. Mi poštujemo vreme naših pacijenata i prilagođavamo se Vašem rasporedu.

NOVE  TEHNOLOGIJE

Korišćenje ovih tehnologija u našoj ordinaciji nam omogućava da povećamo komfor naših pacijenata, da unapredimo edukaciju i obezbedimo siguran i efektivan tretman. Naša ordinacija koristi opremu i materijale koja to izvrsno dokazuju.

DIGITALNI RENDGEN Satelec X Mind

Digitalni RendgenU poslednje vreme, mnoge su stvari digitalizovane tako da ni rendgen nije bio izuzetak. Danas su u ponudi digitalni snimci koji su mnogo napredniji od standardnih. Prednosti su velike.

 • Kao prvo zračenje koje emituju digitalni rendgeni je znatno smanjeno (za 90%).
 • Drugo, digitalni rendgen aparat sada koristi senzore koji prenose sliku direktno na monitor kompjutera. Veći snimak pomaže da pacijent bolje i lakše razume objašnjenja stomatologa i omogućava doktoru da uveća posebne delove zuba.
 • Treće, digitalni rendgen je takođe mnogo brži, a digitalnom snimku je potrebno samo sekund, dva da bi se pojavio na monitoru.
 • Četvrto, mogu se čuvati u elektronskom obliku, što olakšava praćenje zdravlja Vaših zuba kroz vreme.
 • Peto, elektronski oblik skladištenja omogućava transfer snimaka ukoliko je to potrebno (osiguravajućoj kući ili lekaru u inostranstvu).
 • Šesto, neki od naših pacijenata su nam rekli da im je sam proces snimanja mnogo konforniji od standardnog.

Kao dodatak, ova nova tehnologija je veoma dobra za okolinu jer ne zahteva nikakve hemikalije potrebne za razvijanje snimka.

Naša ordinacija poseduje digitalni rendgen aparat marke Satelec X Mind koja je vodeća firma u domenu proizvodnje ovih aparata. Neke od njegovih mogućnosti su:

 • prikaz slike sa većim kontrastom i analiza u histogramu
 • određivanje gustine koštanih i zubnih tkiva
 • prikaz rendgenograma u 3D obliku iz više uglova
 • izuzetna oštrina slike
 • određivanje spektra boje zuba i zubnog punjenja
 • digitalna odontometrija
 • višestruka uveličanja rendgenograma
 • određivanje odnosa uglova kruna i korenova zuba

INTRAORALNA KAMERA Satelec Sopro

Intraoralna kamera nam omogućava da snimimo delove u Vašim ustima koji su veoma nepristupačni. Na taj način i Vama možemo prikazati sliku Vaših usta i zuba na monitoru ispred, tako Vam možemo objasniti čitavu proceduru koju je potrebno uraditi. Kao i kod digitalnog rendgena, snimci se lako šalju ako je to potrebno i skladište tako da čine istoriju zdravlja Vaših zuba.

DIGITALNA ZDRAVSTVENA KARTOTEKA

Digitalna zdravstvena kartotekaStomatološka ordinacija “Stomatoloski Centar Jovsic” je potpuno kompijuterizovana i koristi digitalne zdravstvene kartone za skladištenje podataka o zubnom status pacijenata kao i sve potrebne zadravstvene informacije. Naravno, svi podatci su strogo poverljivi.

MULTIMEDIJALNO OBRAZOVANJE

Naša ordinacija je opremljenja i edukativnim video filmovima koje možemo prikazati zainteresovanim pacijentima i upoznati ih sa posebnom procedurom koja je u sklopu njihove terapije.

ULTRAZVUČNI SKIDAČ KAMENCA Satelec P booster

Ultrazvučni skidač kamencaUltrazvučni skidač kamenca je aparat koji precizno, bezbolno i brzo uklanja sve zubne naslage. Njegova prednost u odnosu na ručne instrumente je u tome što značajno smanjuje vreme uklanjanja kamenca i mekih naslaga što dovodi do zdravijih i čistijih zuba i desni. Osim toga, ultrazvučni skidač kamenca može zahvatiti i adaptirati se sa sve četiri strane zuba. Ovo je veoma važno pri uklanjanju prebojenosti i naslaga između i sa zadnje strane zuba. Ultrazvučne vibracije pomažu u kontroli oralnih bakterija tako što dovode do uklanjanja ćeliskog zida bakterija. Voda koja se koristi za hlađenje aparata koristi se i za ispiranje naslaga u ustima.

BELI ISPUNI (PLOMBE)

Mada su takozvane „bele plombe“ prisutne u stomatološkoj praksi već duže vreme, novi materijali sa kameleon efektom i boljim rubnim zaptivanjem pružaju širi opseg primene koji nam pomaže da održimo Vaš osmeh lepim.

ENDO KOLENJAK

Ovo je električni kolenjak nove generacije koji je veoma pogodan za uplašene pacijente zbog svog gotovo nečujnog rada. Endo kolenjak je dizajniran tako da može koristiti samo nikl titanijumske proširivače za obradu kanala korena zuba.

MAŠINSKI PROŠIRIVAČI KANALA KORENA

Mašinski proširivači kanala korenaSavremna endodoncija (lečenje kanala korena zuba) zahteva nov pristup obrade kanala korena koji nam obezbeđuju mašinski proširivač. Oni nam omogućavaju preciznu preparaciju kanala do idealne granice. 

APARAT ZA ODREĐIVANJE DUŽINE KANALA KORENA

Savremena endodoncija (lečenje kanala korena zuba) zahteva što precizniji rad. Za uspeh terapije kanala korena zuba veoma je važno da koren bude dobro očišćen i napunjen do samog njegovog vrha (bez toga da se predje vrh ili da se ne dosegne). Električni lokator vrha kanala korena zuba meri dužinu kanala tako što odredjuje tačnu poziciju vrha korena. Na taj način nam pomaže u otklanjanje eventualnih grešaka i omogućava nam rad pod anestezijom.

BELJENJE ZUBA

Beljenje zuba 

AUTOKLAV

AutoklavOvo je jedan savremeni aparat koji se koristi za sterilizaciju instrumenata. Njegova prednost je u tome što 4x brže obavlja sterilizaciju od običnog sterilizatora. Na taj način nam omogućava efikasniji rad.

 

 

Powered by OrdaSoft!