Mi stvarno verujemo da su preventivna nega i obrazovanje put do optimalnog zdravlja zuba. Naš cilj je dobro zdravlje zuba za Vas i Vašu porodicu kroz prevenciju. To znači da Vam dajemo savete, pomažemo Vam da razumete kako da se brinete o svojim zubima da bi se smanjila potreba za dentalnim tretmanima.

Mi Vas savetujemo da redovno obavljate rutinsko uklanjanje kamenca i mekih naslaga, čišćenje koncem, fluorisanje jer to sve pomaže u prevenciji zubnih bolesti. Nismo fokusirani samo na Vaš predivan osmeh, takođe se brinemo i za Vaše zdravlje.

Predlaganje tretmana

Kada Vam nudimo tretman, mi uzimamo u obzir Vaše želje. Objašnjavamo Vam koje Vam mogućnosti stoje na raspolaganju, njihovu cenu, tako da možete napraviti izbor. Uvek ćete znati šta radimo.

Vaše opšte zdravlje

Mi vodimo brigu i o Vašem opštem zdravlju. Biće Vam postavljena pitanja o Vašem opštem zdravstvenom stanju, o eventualnim lekovima ili medicinskom tretmanu koji momentalno primate. Ovi podaci nam omogućavaju da Vas sigurno lečimo. Veoma je važno da nas informišete o bilo kakvoj promeni Vaše medicinske istorije. Sve informacije o Vama i Vašem zdravlju su poverljive.

Higijena

Kontrola higijene je osnov za sigurnost naših pacijenata. U tom cilju, da bi Vas zaštitili, mi primenjujemo striktne procese sterilizacije.

Nervozni? Anksiozni? Uplašeni? Zabrinuti?

Najveći broj briga može biti prevaziđno razgovorom o strahovima sa stomatologom.

Na Vašem pregledu:

  • mi slušamo da bi mogli do kaja da razumemo Vaš problem
  • mi objašnjavamo tretman veoma pažljivo
  • mi odgovaramo na sva Vaša pitanja
  • mi biramo opciju tretmana koji je mogući kod Vas
  • mi Vam dozoljavamo da izaberete mogućnosti koje su Vama dostupne

Pre i za vreme tretmana

  • mi ćemo Vam objasniti proceduru tretmana koji će biti primenjen
  • pre lokalne anestezije uvek koristimo pre-anestetički gel da bi anestezirali mesto uboda
  • mi koristimo vreme koje je potrebno da bi obezbedili kvalitetan tretman
  • mi objašnjavamo šta smo radili i kada je Vaš tretman završen

Tretmani za decu ispod 18 godina

Uobičajeno je da naš tim doktora brine o deci svih starosnih grupa. Mi se trudimo da poseta lekaru bude prijatna koliko je to moguće. Nikad nije isuviše rano da povedete Vaše dete sa Vama da nas upozna.

Naš pristup deci uključuje širok dijapazon raznih tehnika kako rešiti bilo koji problem ili sprečiti njegove posledice. Pomažemo deci da shvate režim ishrane i zubne higijene što će im omogućiti da nauče da pravilno vode računa o zdravlju svojih zuba. Na svakoj kontroli mi pažljivo pregledamo njihove zube. Proveravamo da li postoji karijes na zubima i da li su desni zdravi. Takođe pratimo aspekte rasta i razvoja da bi bili sigurni da kod Vašeg deteta rastu zdravi i dobro raspoređeni zubi.

Naše obećanje Vama

Profesionalizam i saosećanje – naš tim lekara obezbeđuje najbolje u stomatologiji bilo da se odnosi na profesionalni deo ili brigu o pacijentu. Mi smo u obavezi da vršimo prevenciju dentalne nege i verujemo da je najbolji pacijent obavešten pacijent. Mi dajemo prioritet tretmanu koji je za Vas najbolja opcija. U slučaju nekih nedoumica mi Vam pomažemo da napravite pravi izbor.

Atmosfera dobrodošlice – Naša prijatna atmosfera čini da se pacijenti osećaju opušteno. Mi smo ponosni što smo uspeli da napravimo sredinu punu dobrodošlice, podrške i topline i što smo uspeli da izgradimo odnos pun poverenja. Mi uvek imamo dovoljno vremena da obezbedimo pacijentu dovoljno pažnje i marljiv rad da bi zaslužili njegovo poštovanje i poverenje.

Uvažavanje – Mi znamo da je Vaše vreme vredno i Vi možete očekivati od nas da ćemo biti brzi. Mi činimo najbolje što možemo da Vaš termin prilagodimo Vašem vremenu – znamo da ste zauzeti koliko i mi i gledaćemo da se uvek prilagodimo Vašem upitu.

Iskrenost – Zahvaljujemo Vam na poverenju što stalno koristite usluge naše ordinacije.

TOP Call Now Button