Stomatološki Centar Jovšić

Vidikovac, Beograd

Naša stomatološka ordinacija koristi digitalne tehnologije i moderne materijale renomiranih proizvođača sa ciljem da Vašim zubima povratimo zdravlje, Vašem osmehu lepotu. Uvek smo u toku sa najsavremenijim trendovima u stomatologiji.

Savremena stomatologija se bazira na bezbolnom radu. 

Pilota Mihaila Petrovića 53v,
Vidikovac, Beograd

Stomatološki Centar Jovšić Vidikovac

Usluge koje pruža naša stomatološka ordinacija:

  • besplatan pregled
  • preventiva
  • dečiji stomatolog
  • lečenje zuba
  • vađenje zuba
  • estetske bele plombe
  • beljenje zuba
  • keramičke krunice i mostovi
  • totalne, parcijalne klasične i parcijalne vizil proteze
  • kombinovane protetske radove

Porodični popust 10%

Na sve stomatološke usluge u Stomatološkom centru Jovšić

Radno Vreme

Stojimo Vam na raspolaganju svakog
radnog dana od 09h - 20h i subotom od 10h do 16h.

Mi poštujemo vreme naših pacijenata i prilagođavamo se Vašem rasporedu.

Jovšić dečiji stomatolog
PLAY

Naš tim stomatologa

Dr Duško Jovšić

Stomatolog

Diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2005. godine. Osnivač privatne stomatološke ordinacije;
Stomatološki centar Jovšić od 2011. godine.

Posvećen radu sa pacijentima kako u rutinskim, tako i u kompleksnim, specijlističkim stomatološkim intervencijama. Redovan je učesnik domaćih i inostranih kongresa, seminara i kurseva dodatno se edukujući i usavršavajući se sa ciljem da svojim pacijentima pruži stomatološki tretman po najvišim svetskim standardima.

dr Duško Jovšić stomatolog
DR Ana Božić, stomatolog

Dr Ana Božić

Stomatolog

Diplomirala je na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2015. godine kao doktror opšte stomatologije. Deo je stručnog tima Stomatološki centar Jovšić od 2016. godine. U svakodnevnom radu sa pacijentima posvećena je radu sa najmlađim pacijentima, konzervativnom lečenju zuba i kanala korena, kao i preprotetskoj pripremi pacijenata. Karakteriše je profesionalnost, komunikativnost, uslužnost. Redovan je posetilac stručnih skupova i kongresa u zemlji i inostranstvu.

Dr Slavica Marković

Stomatolog

Diplomirala je na Stomatoloskom fakultetu u Beogradu 2015. godine kao doktor opšte stomatologije. Deo je stručnog tima Stomatološki centar Jovšić od 2017 godine. Bavi se kliničkom stomatologijom. Posvećena endodontologiji kao i estetskoj stomatologiji. Član Stimatološke komore Srbije i redovno pohađa kontinuiranu edukaciju. Govori engleski i nemački jezik.

Marijana Tomovic

Marijana Tomović

Stomatološka sestra

Marijana Tomovic Stomatološka sestra
Srednju zubotehničku školu, stomatološka sestra smer završila 1999. godine. Poseduje veliko profesionalno i radno iskustvo. Deo je tima Stomatološki centar Jovšić od 2018. godine. na poziciji glavne sestre. Naročito je karakteriše iskustvo i veština asistiranja u stomatološkoj hirurgiji i protetici.

Nove tehnologije

Korišćenje ovih tehnologija u našoj ordinaciji nam omogućava da povećamo komfor naših pacijenata, da unapredimo edukaciju i obezbedimo siguran i efektivan tretman. Naša ordinacija koristi opremu i materijale koja to izvrsno dokazuju.

Zubna elektronska kartoteka

Digitalna zdravstvena kartoteka

“Stomatološki Centar Jovšić” je potpuno kompijuterizovana i koristi digitalne zdravstvene kartone za skladištenje podataka o zubnom status pacijenata kao i sve potrebne zadravstvene informacije. Naravno, svi podatci su strogo poverljivi.

Multimedijalno obrazovanje

Naša ordinacija je opremljenja i edukativnim video filmovima koje možemo prikazati zainteresovanim pacijentima i upoznati ih sa posebnom procedurom koja je u sklopu njihove terapije.

 

Ultrazvučni skidač kamenca

Ultrazvučni skidač kamenca je aparat koji precizno, bezbolno i brzo uklanja sve zubne naslage. Njegova prednost u odnosu na ručne instrumente je u tome što značajno smanjuje vreme uklanjanja kamenca i mekih naslaga što dovodi do zdravijih i čistijih zuba i desni. Osim toga, ultrazvučni skidač kamenca može zahvatiti i adaptirati se sa sve četiri strane zuba.

Ovo je veoma važno pri uklanjanju prebojenosti i naslaga između i sa zadnje strane zuba. Ultrazvučne vibracije pomažu u kontroli oralnih bakterija tako što dovode do uklanjanja ćeliskog zida bakterija. Voda koja se koristi za hlađenje aparata koristi se i za ispiranje naslaga u ustima.

Endo Kolenjak

Ovo je električni kolenjak nove generacije koji je veoma pogodan za uplašene pacijente zbog svog gotovo nečujnog rada. Endo kolenjak je dizajniran tako da može koristiti samo nikl titanijumske proširivače za obradu kanala korena zuba.

TOP Call Now Button